Logo nieuwedinkellander.nl
  • Alles
  • (6)
    Evenement
  • (2)
    Muziek
  • (1)
    Natuur

Buitengewoon Beuningen

zaterdag 23 september 13:30 uur


Foto: facebook.com/buitengewoonbeuningen
Heel Beuningen (en omgeving) verheugt zich op Buitengewoon Beuningen, het dorpsfeest dat op zaterdag 23 en zondag 24 september wordt gehouden op het sportveld aan de Beuningerstraat 64.

Zaterdag begint het programma om 13.30 uur met een fietstocht, mountainbiketocht en solextocht. Om 14.00 uur begint de meerkamp voor de jeugd. Beuningen's got Talent begint om 17.00 uur, gevolgd door het kruisjassen en de bingo om 19.30 uur. Het startschot voor de buitengewone feestavond klinkt om 20.30 uur en om 21.30 uur treedt de winnaar van Beuningen's got Talent op. Voor de ouderen is er een speciale kuierhook. De hele avond treden Beuningse talenten op.

Op zondag gaat het programma van start om 12.00 uur met Heel Beuningen Bakt. De mooiste taarten worden gepresenteerd én geproefd. Het illustere 'Woar leg diss'n Shitlandknol zien drol?' begint om 13.00 uur. Goed geraden waar het terechtkomt? Dan bent u de winnaar van de rondvlucht boven Beuningen. Om 13.30 uur start de meerkamp voor volwassenen met een rodeostierrace en andere wildwestactiviteiten.

Meedoen aan Beuningen got's Talent of aan de meerkamp? Dan kan. Aanmeldingen zijn welkom via buitengewoonbeuningen@outlook.com.

Buitengewoon Beuningen is zaterdag 23 en zondag 24 september te bezoeken. De entree is beide dagen gratis.Locatie

Sportveld Beuningen
Beuningen
Beuningerstraat 64
7588RH


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.